kadz_4000_gravoglas

Gravoglas naamborden

Hier vind je alle mogelijkheden voor jouw unieke gravoglas-naambord op een rij. Je vindt hier niet alleen alle beschikbare gravoglas-modellen, maar ook alle beschikbare lettertypen, materiaalkleuren en tekstkleuren om zo jouw persoonlijke, unieke naambord samen te stellen.

Wat is gravoglas?

Gravoglas is een luxe en tegelijk stevige kunststofsoort (3 mm dikte), met de uitstraling van gekleurd glas, welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom de woning. De tekst wordt in alle gravoglas-naamborden gegraveerd, waardoor jouw naam niet weg kan slijten of vervagen. Het bijzondere aan gravoglas is dat het aan de achterzijde ingegraveerd wordt, dit in tegenstelling tot andere kunststofsoorten. Hierdoor blijft het materiaal aan de voorzijde glad en krijgt het een hele luxe uitstraling. Gravoglas-naamborden worden standaard geleverd met voorgeboorde gaatjes, afstandbusjes en dopjes. Hierdoor kan de plaat eenvoudig gemonteerd worden op enkele millimeters afstand van de ondergrond, wat het een bijzondere uitstraling geeft! De dopjes worden in dezelfde kleur als het naambord geleverd (uitgezonderd de marmergekleurde en transparante naamborden; deze dopjes worden in de tekstkleur geleverd. De donkergroene en grijs/groene naamborden worden voorzien van groene dopjes). Kortom: gravoglas is een zeer luxe kunststofsoort dat tegen een stootje kan!

           

Hoe bestel je jouw gravoglas naambord?

Je kiest een naambord naar keuze. Vervolgens bepaal je de kleur(en). Je kunt kiezen uit de materiaalkleuren in deze webshop. Bij naamborden met een onder- en een bovenplaat, kies je  bij materiaalkleur de kleur van de onderplaat én de kleur van het huisnummer. Ook de kleur tekst kun je bepalen. Bij naamborden met een onder- en een bovenplaat kies je bij de tekstkleur tevens de kleur van de bovenplaat. Tenslotte kun je nog een lettertype kiezen dat bij jou en de woning past! Alle beschikbare materiaalkleuren, tekstkleuren en lettertypen voor jouw gravoglas-naambord vind je hier. 

!

Gravoglas model 4001

Afmeting: 20 x 20 cm

Gravoglas model 4002

Afmeting: 20 x 20 cm

Gravoglas model 4003

Afmeting: 15 x 13 cm

Gravoglas model 4004

Afmeting: 15 x 13 cm

Gravoglas model 4008

Afmeting: 15 x 20 cm

Gravoglas model 4009

Afmeting: 20 x 15 cm

Gravoglas model 4105

Afmeting: 20 x 28 cm

Gravoglas model 4106

Afmeting: 20 x 28 cm

Gravoglas model 4107

Afmeting: 14 x 23 cm

Gravoglas model 4601

Afmeting: 12,5 x 10 cm

Gravoglas model 4605

Afmeting: 13 x 10 cm