3000_glaslook_kadz

Glaslook / RVS naamborden

Hier vind je alle mogelijkheden voor jouw unieke glaslook-naambord op een rij. Je vindt hier niet alleen alle beschikbare glaslook-modellen, maar ook alle beschikbare lettertypen, materiaalkleuren en tekstkleuren om zo jouw persoonlijke, unieke naambord samen te stellen.

Wat is glaslook?

Glaslook is geen glas (glas is uiteraard erg breekbaar), maar een luxe en tegelijk stevige kunststofsoort (8 mm dikte) met de uitstraling van glas. Het materiaal is dan ook volledig doorzichtig. Glaslook is uitstekend geschikt voor gebruik in en rondom de woning. De tekst wordt in alle glaslook-naamborden gegraveerd, waardoor jouw naam niet weg kan slijten of vervagen. Het bijzondere aan glaslook is dat het aan de achterzijde ingegraveerd wordt, dit in tegenstelling tot andere kunststofsoorten. Hierdoor blijft het materiaal aan de voorzijde glad en krijgt het een zeer luxe uitstraling. Wel heeft dit invloed op de tekstkleur, maar dat is bij de keuze aan tekstkleuren inzichtelijk gemaakt. Glaslook-naamborden worden standaard geleverd met voorgeboorde gaatjes, afstandbusjes en schroeven. Hierdoor kan de plaat eenvoudig gemonteerd worden op enkele millimeters afstand van de ondergrond, wat het een bijzondere uitstraling geeft! In deze webshop tref je een zeer exclusieve glaslook-naamborden aan die gecombineerd worden met een RVS achterplaat. Kortom: glaslook is een zeer exclusieve kunststofsoort dat tegen een stootje kan!

           

Hoe bestel je jouw glaslook / RVS naambord?

Je kiest een naambord naar keuze. Vervolgens kun je de kleur tekst bepalen. Tenslotte kies je een lettertype dat bij jou en de woning past! Alle beschikbare tekstkleuren en lettertypen voor jouw glaslook-naambord vind je hier.

 

!

Glaslook / RVS model 3001

Afmeting: 15 x 15 cm, met RVS achterplaat

Glaslook / RVS model 3002

Afmeting: 21 x 13 cm, met RVS achterplaat

Glaslook / RVS model 3003

Afmeting: 20 x 20 cm, met RVS achterplaat

Glaslook / RVS model 3004

Afmeting: 25 x 26 cm, met RVS achterplaat

Glaslook / RVS model 3005

Afmeting: 15 x 7,5 cm, met RVS achterplaat