deramed display 2

Oplossing voor pijnlijke voeten

De Deramed collectie kenmerkt zich door gel in de producten te verwerken en biedt dé oplossing voor pijnlijke voeten en tenen.

Alle Deramed producten zijn wasbaar en her gebruikbaar. Na elke wasbeurt bestrooien met een beetje talkpoeder en open laten drogen (niet in de droger!). De Deramed producten niet langer dan 16 uur per dag gebruiken. Niet gebruiken op open en/of vochtige wonden. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Mensen met diabetes mellitus en/of een slechte bloedcirculatie wordt geadviseerd contact op te nemen met hun huisarts.

In onze vestiging in Tiel en in de webshop bieden wij een ruim assortiment aan Deramed producten.

 

!
teenringkussen

Teenringkussen

Een elastisch teenverbandje met een 2mm gel disc. Speciaal ontworpen om verlichting te geven bij wrijving, likdoorns en irritatie door schoeisel. Het geeft direct een vermindering van de pijn. Leverbaar in 3 maten: Small, Medium en Large. Twee stuks per blister.
teenringkap

Teenringkap

Een met gel bekleed gesloten hulsje dat bescherming biedt tegen druk op de huid van de teen, met name bij de nagel. Het is een ideale bescherming bij amputaties, zenuwbeschadiging en bij ingegroeide teennagels, omdat het zacht en soepel materiaal is dat de pijn meteen verlicht. Leverbaar in twee maten: small en large. Small is voor de 3e, 4e, 5e teen, large voor de grote teen en de 2e teen. Twee stuks per blister.
gelkoker

Gel kokertje

Een elastisch kokertje volledig bekleed met gel dat het aangedane gebied compleet zal beschermen. Het kokertje kan op de gewenste lengte worden afgeknipt. Het kan zowel voor tenen als voor vingers gebruikt worden. Het vermindert de frictie en geeft gel-olie af op de huid. Hiermee wordt het genezingsproces van gesloten wonden en van beginnende littekens versneld. Het wordt aanbevolen bij wrijving tussen de tenen, bij een vereelte huid en bij het wandelen. Leverbaar in twee maten: Small en Large. Twee stuks per blister.
elastisch voorvoetkussen

Elastisch voorvoetkussen

Een voorvoetkussen met een hartvormig gelkussen dat de bal van de voet beschermt en comfort geeft. Door de zachtheid en elasticiteit van de kous zal deze perfect om iedere voet passen zonder daarbij de circulatie te verstoren. Het voorvoetkussen is zo ontworpen dat het zowel voor de linkervoet als voor de rechtervoet kan worden gebruikt. Het hoeft alleen maar binnenstebuiten gedraaid te worden om passend te zijn voor de andere voet. Het stiksel tussen de grote tenen kan eventueel doorgeknipt worden. Leverbaar per stuk in de maten: Small en Large.
geldisc

Gel disc

De gel disc is ontworpen om druk op te vangen en om locale pijnplekken te verlichten. De elasticiteit, zachtheid en uitsparing in het midden zorgen ervoor dat de gel disc perfect kan worden aangebracht op iedere voet. De disc heeft een diameter van 1,5 cm en is 2 mm dik. Hij kan worden aangebracht met behulp van een pleister. Leverbaar in één maat. Zes stuks per blister.
knobbelprotector

Knobbelprotector

Een pijnverminderend en verzorgend gel product dat de huid om de knobbel constant masseert en het gewricht ontziet. De uitsparing zorgt ervoor dat er geen wrijving is met de schoen en dat de knobbel tot rust komt. Leverbaar in de maat: medium. Per stuk per blister.

halfronde teenbeschermer

Halfronde teenbeschermer

Een pure gel disc in de vorm van een halve maan, speciaal ontworpen om pijn en frictie tussen de tenen te verminderen. De vrijkomende minerale olie vermindert de eeltvorming. Leverbaar in drie maten: small, medium en large.
teenspreider

Teenspreider

De teenspreider scheidt de grote teen van de 2e teen. Het houdt tenen die elkaar overlappen in een correcte positie. Het is zeer geschikt voor patiënten na een hallux valgus operatie. Het beschermt tegen het schuren van de tenen. Door de elasticiteit en soepelheid zal het vrijwel bij elke voet comfortabel zitten. Leverbaar in twee maten: Small en Large.
bal van de voet beschermer

Bal van de voet beschermer

Een kussen dat de kopjes van de middenvoetsbeentjes beschermt, bestaande uit een gel laag van 2-2,5mm dik, met aan beide kanten een textiellaag. De onderlaag is niet elastisch en stroef om onnodig schuiven in een schoen te voorkomen. De toplaag is elastisch en glad en biedt een maximaal comfort. De laag biedt een diepte bescherming doordat het materiaal niet dunner wordt en daardoor minder pijn bij het lopen en vereelting van de huid voorkomt. Leverbaar in twee maten: Small en Large
teenstrekker

Teenstrekkers

De teenstrekker is met name ter correctie van hamertenen en klauwtenen. Met de ring over de teen zorgt de teenstrekker ervoor dat de tenen bij iedere stap in een correcte positie komen. Hierdoor zal de pijn afnemen. De teenstrekker geeft een zeer comfortabel gevoel. Leverbaar in twee maten: Small en Large

fresco heelpad

Siliconen hielkussen gecentreerde cup

Werkt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel. Hoogwaardige siliconen, voorzien van centrale 'soft spot'. Ontlast tevens de achillespees. Leverbaar in de maten: small (35-37), medium (38-40) en large (41-44). Prijs per paar.

fresco heelpad centraal

Siliconen hielkussen gecentreerde cup met rand

Werkt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel. Hoogwaardige siliconen, voorzien van lateraal geplaatste 'soft spot'. Ontlast tevens de achillespees. Biedt rondom de hiel extra comfort dankzij de opstaande rand. Leverbaar in de maten: small (35-38), medium (39-42) en large (43-46). Prijs per paar.
fresco heelpad lateraal

Siliconen hielkussen met gedecentreerde cup

Werkt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel. Hoogwaardige siliconen, voorzien van lateraal geplaatste 'soft spot'. Ontlast tevens de achillespees. Biedt rondom de hiel extra comfort dankzij de opstaande rand. Leverbaar in de maten: small (35-38), medium (39-42) en large (43-46). Prijs per paar.
fresco heelpad no spot

Siliconen hielkussen zonder cup

Wekt drukverlagend voor de wervelkolom en rondom de hiel. Hoogwaardige siliconen. Ontlast tevens de achillespees. Biedt rondom de hiel extra comfort dankzij de opstaande rand. Leverbaar in de maten: small (35-38), medium (39-42) en large (43-46). Prijs per paar.

Siliconen inlegzool

Uitwasbare siliconen inlegzool met soft-spot bij hiel en bal van de voet. Voorzien van perforatie onder de voorvoet, zodat overtollig vocht afgedreven wordt. Deze zool geeft verlichting bij pijn, is anatomisch gevormd en gaat eeltvorming tegen. Uitermate geschikt voor hielspoorklachten.

Leverbaar in maat 37 t/m 46. Prijs per paar.

heel comfort

Gel sok

Hielpijn? Hielklachten? Deze Gel Sok biedt uitkomst!

Teenloze elastische sok met 3 mm dik kussentje van gel polymeer. Anatomisch gevormd rondom de hiel. De gel absorbeert en zorgt voor drukverdeling en vermindert wrijving op de hiel. De fresco gel
pad komt in contact met de huid hierdoor zorgt de minerale olie voor de hydraterende werking (hydrateren = de vochtbalans van de huid verbeteren). Helpt om pijn zoals achilles bursitis (slijmbeurs ontsteking bij de hiel) en andere hielpijnen te verlichten / verzachten, vermindert kans
op huidkloven. Verzacht droge en/of harde huid d.m.v minerale olie vanuit de gelpad. Afwasbaar en herbruikbaar.

Leverbaar in 1 maat. Prijs per paar.

bunion sok

Bunion sok

Silicone gel hallux valgus beschermer. Bevat minerale oliën. Omhult het pijnlijke, gevoelige deel van de grote teen. De Fresco gel bunion sleeve voorkomt en vermindert pijn en huidletsel. Zorgt voor een betere drukverdeling. One-size.