transpondersleutel tiel

Transpondersleutels

Nu ook in TIEL snel en goedkoop TRANSPONDERSLEUTELS bijmaken.

Een groot aantal automerken heeft vanaf bouwjaar 1995 een startonderbreker. Dit is een extra beveiliging tegen autodiefstal. Auto's met een startonderbreker starten met een transpondersleutel.

Wat is een transpondersleutel?

Een transpondersleutel is een sleutel waar zich een chip (startonderbreker) in bevindt. De transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor, waardoor de auto kan starten. De transpondersleutel bevat elektronica dat in de kop van de sleutel zit. Ook in het motormanagement van de auto zit een transpondercode en deze informatie moet met elkaar matchen.

Onze werkwijze.

Wij maken bijna alle soorten transpondersleutels bij. De meeste sleutels maken wij bij terwijl je wacht of terwijl je winkelt. In sommige gevallen dienen wij met je mee te lopen naar de auto om ter plaatse de software eruit te halen om vervolgens een nieuwe transpondersleutel bij te maken.

TRANSPONDERSLEUTELS VARIËREN TUSSEN DE € 39,95 EN € 79,95 PER STUK.

De prijs is afhankelijk van de chip die in de sleutel gaat en op welke manier deze geslepen wordt.

Betaal niet langer te veel en bespaar in sommige gevallen meer dan 150 euro. 

De ontwikkeling in transpondersleutels gaat heel snel, waardoor er steeds meer type transponders op de markt komen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en zijn daardoor altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ons sleutelpark is uitgebreid met de nieuwste sleutelmachines en bijbehorende computers van het A-merk SILCA. Hierdoor kunnen wij vanaf nu bijna alle soorten transpondersleutels bijmaken. De meest voorkomende merken zijn:

Audi, Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Daewoo, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Wil je weten of jouw sleutel bij te maken is, stuur ons even een mailtje, bel of kom langs aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel.

Wij slijpen ook sleutels die je zelf meebrengt. Slijpen vanaf € 4,00. Slijpen van een eigen sleutel is altijd op eigen risico.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!