nieuw2

RIEMEN LEER COLLECTIE

Bij de keuze van een riem draait het al lang niet meer om alleen maar functionaliteit. Vandaag de dag staat een riem ook voor een modieuze, trendy uitstraling. Riemen zijn uitgegroeid tot een onmisbaar modeaccessoire. Je kan er volop mee combineren en je kleding net dat beetje extra geven. De kleur van de riem afgestemd op de kleur van de schoenen om een harmonieus geheel te vormen. Kies een riem met zorg uit, let op de lengte en de vorm van de gesp, dan geeft hij zeker een toegevoegde waarde aan je outfit. De juiste riem voor iedereen!

!

Je kunt bij ons terecht voor dames -en heren riemen in diverse lengte -en breedte maten. De riemen worden op jouw verzoek gratis op maat gemaakt door de riem bij de gesp in te korten. We knippen dus niets van de punt af. Riemen die speciaal op maat gemaakt worden, mogen niet meer geretourneerd worden (zie onze algemene voorwaarden).

De riemen in deze webshop zijn onze "bestsellers' waarbij prijs en kwaliteit tot elkaar in verhouding staan. Heb je speciale wensen? Bel of mail ons en wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte riem. Veel shop plezier in onze webshop.