Glad leder onderhoud

!

Woly Combi Cleaner

Reinigingsschuim voor alle soorten leder, synthetische materialen en textiel in alle kleuren. De reinigingsformule verwijdert moeiteloos vuil, vlekken, zout -en waterranden en werkt tevens kleuractiverend. Inhoud: 200 ml.

Nu met gratis sponsje!

Woly Leather Balm 150 ml

Onderhoudsmiddel voor glad lederen meubels, handtassen, jassen, autobekleding en schoenen. Deze kleurloze crème voedt het leer en daardoor behoudt het de natuurlijke souplesse. Inhoud: 150 ml.

Tip: Bescherm leerproducten na het voeden met een VG anti-rain.

Puro Balsam 125 ml

Reinigt en voedt alle soorten gladleder. Houdt het leder zacht en soepel. Geschikt voor schoenen, handtassen, jassen en meubelen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin, middel bruin, donkerblauw en kleurloos. Inhoud: 125 ml.

Tip: Bij vlekken in het leer eerst reinigen met Woly Combi Cleaner en na het voeden kun je het beste het leer beschermen met een VG anti-rain.

NIEUW: Cosmetic LEDER CRÈME in 60 kleuren!

Onderhoudsmiddel voor gedekverfde gladde en generfde ledersoorten. Voedt en verzorgt leder. Door het leder regelmatig met dit product te behandelen behoudt het de natuurlijke souplesse. Speciaal ontwikkeld voor meubelleder, maar ook geschikt voor leren tassen, jassen en portemonnees. Niet geschikt voor suède. Inhoud: 250 ml. Verkrijgbaar in maar liefst 60 kleuren.

Tip: Bij vlekken in het leer eerst reinigen met Woly Combi Cleaner en na het voeden kun je het beste het leer beschermen met een VG anti-rain.

Beauty Finish LEDER CRÈME

Onderhoudsmiddel voor glad lederen meubels, tassen, jassen en autobekleding. Houdt glad leder op kleur en in topconditie. Inhoud: 180 ml. Verkrijgbaar in tientallen kleuren.

Tip: Bij vlekken in het leer eerst reinigen met Woly Combi Cleaner en na het voeden kun je het beste het leer beschermen met een VG anti-rain.

Impregneer spray / spuitbus anti-rain 400 ml

Maakt leder, suède, nubuck en textiel water- en vuil afstotend. Voor alle tex-materialen. Uitermate geschikt voor schoenen, tassen, jassen, meubels en autobekleding.

Inhoud: 400 ml.

Rapide ledercrème

Ledercreme voor lederonderhoud. Inhoud: 150 ml. Geschikt voor lederen voetbal -en wandelschoenen, zadels, etc. Verkrijgbaar in zwart, kleurloos en donkerbruin.

Rustic Cream Tube

Shoeboy'S Rustic tube kleurloos voedt robuuste leersoorten zoals gewaxt gladleer en gevette nubuck. Met natuurlijke wassoorten en oliën voor een optimale bescherming! Ook geschikt voor alle TEX-materialen. Maakt waterafstotend en oplosmiddelvrij! Inhoud 75 ml.

Marla exclusive ledervet

Beschermt, reinigt, maakt waterafstotend en maakt leder zacht. Geschikt voor vette, ruige en zware ledersoorten. Kleurloos. Inhoud: 100 ml.

Patent Care

Onderhoudsmiddel voor lakleder en metaillic. Reinigt, verzorgt, glanst en voorkomt scheurtjes. Inhoud: 75 ml. Verkrijgbaar in zwart en kleurloos.

Pure White, witsel flacon

Een dekkende witmaker voor schoenen van glad leer en linnen. De schoenen worden weer hagelwit! Inhoud: 75 ml.

Multi Protector

Een water- en vuilafstotende spray, geschikt voor schoenen, laarzen, jassen, tassen e.d. die vervaardigd zijn uit KUNSTMATERIALEN zoals croco, stretch, suedine, textiel of combinaties hiervan. Inhoud: 250 ml.
palc schoencreme

Zelfglanzende schoencrème

Palc zelfglanzende schoencrème is gemakkelijk in gebruik en hoeft niet uitgepoetst te worden. Inclusief sponsje. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Inhoud: 50 ml.

Schoencrème

Onderhoud voor uw schoenen. Kwaliteitscrème voor glad leder. Verkrijgbaar in 95 kleuren. Inhoud: 50 ml.

In het keuzemenu 'kleur' vind je de kleuren die corresponderen met de kleuren van de kleurenkaart (van boven naar beneden weergegeven te beginnen met de linkerkolom en zo verder).

Kleurcrème

Onderhoud voor uw schoenen. Uitstekend kleurende crème (extra dekkend) voor glad leder. Verkrijgbaar in 95 kleuren. Inhoud: 50 ml.

In het keuzemenu 'kleur' vindt u de kleuren die corresponderen met de kleuren van de kleurenkaart (van boven naar beneden weergegeven te beginnen met de linkerkolom en zo verder).

Matleder crème

Geschikt voor alle fijne leersoorten. Houdt de kleur mat. Inhoud: 50 ml Kleurloos
woly poetsdoek

Poetsdoek

Zachte poetsdoek van het merk Woly voor een perfecte glans.

Cadeaupakket Leeronderhoud

Luxe schoenpoetsdoos inclusief Woly combi cleaner, Woly ledercreme, impregneer spray en Woly poetsdoek. Betreft een mooie onderhoudsset voor de behandeling van leer, namelijk reiniging, voeding en bescherming.

Optioneel uit te breiden met extra schoenfournituren.