Suède & nubuck onderhoud

In onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan onderhoudsproducten speciaal voor suède & nubuck. Uiteraard ben je voor deskundig en eerlijk advies van harte welkom in onze vestiging in Tiel. Geen tijd om langs te komen, bel of mail ons. Wij staan je graag te woord.

!

Suède & Nubuck pakket

1x Woly combi cleaner, 1x Suède spray (kleur naar keuze) en 1x suede & Nubuck spons inclusief gum. Alles wat je nodigt hebt voor het onderhouden van nubuck en suède.

Suède & Nubuck spons inclusief gum

Praktische spons voor het reinigen van alle soorten suède en nubuck. Reinigt snel en gemakkelijk. Inclusief gummetje voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Suède gum

Verwijdert vuil en vlekken uit suède en nubuck.

Suède borstel

Gecombineerde suède borstel voor het verwijderen van vuil en het opborstelen van suède en nubuck.

Suède & Nubuck spons

Suède en nubuck spons van het merk Bama. Deze snelreiniger reinigt, verwijdert vlekken en brengt uw suède schoen/laarzen/tas weer in topvorm.

Suède deppers

Onderhoudsmiddel voor velours (suède) en nubuck. Haalt de kleur op en werkt waterafstotend. Verkrijgbaar in 12 kleuren. Inhoud: 75 ml.

Wij leveren de merken Marla, Bama, Kids Colors, Ronilux of Woly afhankelijk van de kleur die besteld wordt.

Suède spray

Haalt de kleur van suède en nubuck op en is tevens waterafstotend. Verkrijgbaar in 16 kleuren. Inhoud: 250 ml

Nieuw is de kleur TAUPE (staat niet op de kleurkaart).

Suède verf

Suède Colour is een diepwerkende anilineverf voor geschuurde leersoorten en is verkrijgbaar in zwart, donkerbruin, donkerblauw, donkergrijs en rood. Eventueel afwerken met een VG anti-rain of suède spray om afgeven te voorkomen.

Woly Combi Cleaner

Reinigingsschuim voor alle soorten leder, synthetische materialen en textiel in alle kleuren. De reinigingsformule verwijdert moeiteloos vuil, vlekken, zout -en waterranden en werkt tevens kleuractiverend. Inhoud: 200 ml.

Nu met gratis sponsje!

Protector Anti-Rain - 400 ml

Maakt leder, suède, nubuck en textiel water- en vuil afstotend. Voor alle tex-materialen. Uitermate geschikt voor schoenen, tassen, jassen, meubels en autobekleding.

Inhoud: 400 ml.

Nano Protector - 250 ml

Biedt een buitengewone bescherming tegen vloeistoffen en vuil, gebaseerd op de wetenschap van nanotechnologie. Het bedekt de individuele vezels van het materiaal met nanodeeltjes. Vocht en vuil hechten zich niet aan het oppervlak van het materiaal. Geschikt voor suede, nubuck, gladleerm gevet leer, reptielleer, gevlochten leer, textiel en imitaties.

 

Inhoud: 250 ml.

 

Houten schoenspanners

Absorbeert vocht en houdt uw schoenen jarenlang in perfecte conditie. Verkrijgbaar in dames- en herenmaten. Prijs per paar.

Cederhouten schoenspanners

Rood aromatisch cederhout. Absorbeert vochtigheid en verwijdert geurtjes. Daarnaast behoudt deze cederhouten schoenspanner de vorm van de schoen en voorkomt plooien in het leder. Verkrijgbaar in de maten 36 t/m 49 en per paar verpakt in een luxe doos. Prijs per paar.