kadz_6000_sjabloonstyle

Sjabloonstyle naamborden

Hier vind je alle mogelijkheden voor jouw unieke sjabloonstyle-naambord op een rij. Je vindt hier niet alleen alle beschikbare sjabloonstyle-modellen, maar ook alle beschikbare lettertypen en materiaalkleuren om zo jouw persoonlijke, unieke naambord samen te stellen.

Wat is sjabloonstyle?

Sjabloonstyle is een unieke serie van het materiaal perspex. Perspex is een stevige kunststofsoort (3 mm dikte), welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom de woning. In de serie sjabloonstyle worden twee kleuren perspex op korte afstand van elkaar gemonteerd. De tekst wordt in de serie sjabloonstyle door de bovenste plaat (de bovenplaat) heen gegraveerd, waardoor de onderliggende plaatkleur (de onderplaat) verschijnt. Jouw naam kan hierdoor niet weg slijten of vervagen. Sjabloonstyle-naamborden worden standaard geleverd met voorgeboorde gaatjes, afstandbusjes en dopjes. Hierdoor kan de plaat eenvoudig gemonteerd worden op enkele millimeters afstand van de ondergrond, wat het een bijzondere uitstraling geeft! De dopjes worden in dezelfde kleur als het naambord geleverd (uitgezonderd de naamborden met een glow-in-the-dark effect; deze worden voorzien van dopjes in de kleur van de tekstplaat). In deze webshop tref je ook pictogrammen aan. De kleinere pictogrammen worden zonder gaatjes, maar met een zelfklevende plaklaag geleverd. Hierdoor zijn deze pictogrammen alleen geschikt voor bevestiging op een vlakke achtergrond. Tot slot kun je jouw sjabloonstyle-naambord ook nog voorzien van een uniek glow-in-the-dark effect! Wanneer je dat aangeeft wordt de achterplaat, tegen meerprijs, voorzien van een extra glow-in-the-dark laag. Overdag heeft deze laag een crème uitstraling en vangt het licht op. Wanneer het donker wordt licht de onderplaat (en dus uw naam) op. De gloed vermindert na verloop van tijd.

 

                overdag                  's avonds

 

Kortom: sjabloonstyle is een unieke, luxe kunststofsoort die tegen een stootje kan!

           

Hoe bestel je jouw sjabloonstyle naambord ?

Je kiest een naambord naar keuze. Vervolgens kies je jouw kleur(en). Je kunt kiezen uit de materiaalkleuren in deze webshop. Het is, tegen meerprijs, mogelijk te kiezen voor een extra glow-in-the-dark effect op de onderplaat. De onderplaat heeft dan standaard de kleur crème. Tenslotte kies je een lettertype dat bij jou en de woning past! Alle beschikbare materiaalkleuren en lettertypen voor jouw sjabloonstyle-naambord vind je hier.

!

Sjabloonstyle model 6001

Afmeting: 14,5 x 14,5 cm, optioneel glow in the dark tegen meerprijs.

Sjabloonstyle model 6003

Afmeting: 19,5 x 19,5 cm, optioneel glow in the dark tegen meerprijs.

Sjabloonstyle model 6004

Afmeting: 27,5 x 27,5 cm, optioneel glow in the dark tegen meerprijs.

Sjabloonstyle model 6006

Afmeting: 12 x 17 cm, optioneel glow in the dark tegen meerprijs.

Sjabloonstyle model 6008

Afmeting: 19,5 x 14,5 cm, optioneel glow in the dark tegen meerprijs.

Sjabloonstyle model 6103

Afmeting: 24,5 x 14,5 cm, optioneel glow in the dark tegen meerprijs

Prijs is inclusief afbeelding naar keuze.