Hangsloten Tiel

Hangsloten

In onze vestiging in Tiel en in onze webshop verkopen wij diverse merken hangsloten, waaronder het merk Guard, Silca, Burgwachter en Abus Titalium.

Burgwachter / Silca / Guard

Uitstekende hangsloten van prima kwaliteit en al jaren een topper in ons assortiment. Je kunt gemakkelijk extra sleutels bij bestellen. 

Abus Titalium

Nieuw zijn de hangsloten van Abus Titalium gemaakt van speciaal aluminium. Licht van gewicht, maar toch robuust. Alle modellen in onze webshop hebben een paracentrisch sleutelprofiel, een verschroomde cilinderkern en een beugel van gehard staal met NANOProtect.

Onze hangsloten worden standaard geleverd met 2 sleutels. Wens je meer sleutels, dan dupliceren wij voor € 4,00 een extra sleutel. Vanaf 10 sleutels of meer geldt een kortingspercentage die kan oplopen tot 20%.

!

Abus hangsloten Titalium

Slotkast van massief Titalium speciaal aluminium met een hoge veiligheid bij een laag gewicht. Het slot heeft een hardstalen beugel met NANOProtect voor een optimale bescherming tegen corrossie. Het betreft een precisiecilinder met een paracentrisch sleutelprofiel voor meer weerstand tegen manipulatie. Dubbele beugelvergrendeling en verschroomde cilinderkern.

Inclusief 2 sleutels. Meerprijs van een extra sleutel: € 4,00. Bij afname van 10 sleutels: 10% korting, 15 sleutels: 15% korting en 20 sleutels: 20% korting.

Verkrijgbaar in een kastbreedte van 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 en 60 mm.

Abus hangsloten Titalium (lange beugel)

Slotkast van massief Titalium speciaal aluminium met een hoge veiligheid bij een laag gewicht. Het slot heeft een hardstalen, lange beugel met NANOProtect voor een optimale bescherming tegen corrossie. Het betreft een precisiecilinder met een paracentrisch sleutelprofiel voor meer weerstand tegen manipulatie. Dubbele beugelvergrendeling en verschroomde cilinderkern.

Inclusief 2 sleutels. Meerprijs van een extra sleutel: € 4,00. Bij afname van 10 sleutels: 10% korting, 15 sleutels: 15% korting en 20 sleutels: 20% korting.

Verkrijgbaar in een kastbreedte van 30, 40 en 50 mm.

Koffersloten

Hangslot 15 mm (afmeting kast) inclusief 2 sleutels. Wordt vaak gebruikt als kofferslot of voor het afsluiten van een ritsvak.

Cijferslot

Bagageslot met 3 cijferige code.

Abus cilinderslot

Standaard Abus cilinderslot inclusief 3 Abus sleutels.