uitgebreide poetsbehandeling

SCHOENMAKERIJ

Je kunt bij ons terecht voor het repareren van schoenen, laarzen, paardrijlaarzen, tassen en koffers. Ons motto: “Klaar terwijl je winkelt” in de binnenstad van Tiel.

 

Hieronder vind je de meest voorkomende reparaties en prijzen 2018:

ü  Lijmwerk (v.a. € 3,00)

ü  Stikwerk (v.a. € 3,00)

ü  Nieuwe hakken (v.a. € 7,95 per paar)

ü  Nieuwe zolen (v.a. € 18,95 per paar)

ü  Hielvoering (v.a. € 12,95 per paar)

ü  Nieuwe ritsen (v.a. € 12,95)

ü  Klittenband vervangen (v.a. € 4,95)

 

Wij werken bij voorkeur met RENDENBACH schoenzolen, het beste leer wat er te krijgen is. Het Rendenbach leder onderscheidt zich van traditioneel leer door o.a. de volgende eigenschappen: slijtvast, sterk waterafstotend, flexibel, bijzonder goed draagcomfort, voetvocht absorberend, goed ademend, volledig biologisch afbreekbaar en een mooi nerfpatroon met prachtige houttint.

Schoenen verven

Wij verven uiteraard ook schoenen. Je kunt glad lederen schoenen laten verven van een lichte naar een donkere kleur. Vele klanten kiezen ervoor om hun schoenen zelf te verven met de juiste producten. Wij geven je graag advies. Kun je niet wachten, bekijk dan de volgende video: http://www.youtube.com/watch?v=dY_W8xNdlP0. De producten getoond in de video zijn bij ons verkrijgbaar.

 

Uitdaging van het jaar: Deze trouwschoenen hebben wij geverfd van donker naar licht passend bij een staaltje van de jurk naar tevredenheid van de bruid. Missie geslaagd!

 

Spuitbus verf

Verandert of vernieuwt de kleur van leder én synthetisch materiaal. Nu ook online te bestellen in onze webshop.

 

Oprekken

Schoenen kunnen opgerekt worden in de lengte/breedte en op de vreef. Bij laarzen kunnen wij ook de schacht oprekken. Het oprekken van schoenen duurt gemiddeld 2 uur. Voor het oprekken van de schacht duurt dit gemiddeld 2 dagen. Het oprekken van schoenen en laarzen is geheel op eigen risico.

 

Schacht innemen en verbreden

Is de schacht van uw laarzen veel te ruim of juist te smal? Dan kunnen wij dit voor je oplossen door de schacht in te nemen of te verbreden met elastiek. Vraag naar de mogelijkheden. Prijsindicatie: € 35,00 per paar.

 

Reparaties aan paardrijlaarzen

Veelvoorkomende reparaties zijn het plaatsen van nieuwe zolen en hakken, het vervangen van kapotte ritsen en elastische veters. Laarzen veel te strak bij de schacht? Dan kunnen wij eventueel in overleg nieuwe ritsen plaatsen.

 

NIEUW: Walk Away: de spray die de oplossing biedt voor knellende schoenen en laarzen! Je spuit de schoenen in, aantrekken en uitlopen maar.

 

!

Anti knel spray

Oplossing voor knellende schoenen. Maakt alle soorten leder soepel en zacht. Je spuit de schoen in en uitlopen maar.

Uitdraaileest de luxe

Uitdraaileest voor het oprekken van zowel de lengte als de breedte van de schoen. Inclusief hulpstukken voor het zetten van knobbels. Verkrijgbaar in 4 maten: dames medium (t/m maat 38,5), dames groot (maat 39-42), heren medium (maat 42-44) en heren groot (vanaf maat 44,5).

Leder cleaner

Nu extra voordelig zo lang onze voorraad strekt.

Maakt het leer vetvrij en zorgt ervoor dat de verf goed blijft zitten. Goed te gebruiken in combinatie met VG indringverf, schoenverf met kwastje en spuitbus verf.

Inhoud: 50 ml

Schoenverf met kwastje

Uitstekende verf om leder en kunstleder te verven. Leverbaar in 37 kleuren. Inhoud: 30 ml.

Inclusief kwastje en gebruiksaanwijzing.

Indringverf met kwastje

Dringt diep in het leer en legt een donkere basis op de schoen. Napoetsen met een schoencrème is gewenst.

Leverbaar in zwart, donkerbruin en donkerblauw. Inhoud: 55 ml.

Schoenverf spuitbus

Verf om de kleur van leder, textiel en synthetische materialen te veranderen of te vernieuwen. Leverbaar in 40 kleuren. Inhoud spuitbus: 150 ml.

 

 

Suède verf

Suède Colour is een diepwerkende anilineverf voor geschuurde leersoorten en is verkrijgbaar in zwart, donkerbruin, donkerblauw, donkergrijs en rood. Eventueel afwerken met een VG anti-rain of suède spray om afgeven te voorkomen.

Schoencrème

Onderhoud voor uw schoenen. Kwaliteitscrème voor glad leder. Verkrijgbaar in 95 kleuren. Inhoud: 50 ml.

In het keuzemenu 'kleur' vind je de kleuren die corresponderen met de kleuren van de kleurenkaart (van boven naar beneden weergegeven te beginnen met de linkerkolom en zo verder).

palc schoencreme

Zelfglanzende schoencrème

Palc zelfglanzende schoencrème is gemakkelijk in gebruik en hoeft niet uitgepoetst te worden. Inclusief sponsje. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Inhoud: 50 ml.